Sofran - calitate superioara - 5 gr | FeelOlio

Sofran – calitate superioara – 5 gr

De la paella spaniola si celebra bouillabaise din sudul Frantei, pana la orezurile italiane si indiene, sofranul este un condiment fara care bucatariile lumii nu ar mai fi la fel. Te invitam sa descoperi mai multe despre “aurul rosu” al gastronomiei.

Flag_of_Italy.svg

85.00 lei TVA inclus

Cod Produs: SE30 Categorie:
  • Caracteristici
  • Recenzii (0)
  • Regiune de provenienta
Beneficii

Topul celor 17 remedii miraculoase ale șofranului:

1. Prevenirea bolilor: șofranul conține compușii crocin și crocetin care promovează învățarea, memoria și cele două substanțe sunt benefice împotriva febrei, gripei și răcelii. Acesta protejează sistemul nervos central de stresul oxidativ ținând Alzheimerul și Parkinsonul la distanță. De asemenea, protejează împotriva bolilor de rinichi, ficat și bolile vezicii urinare.
2. Antidepresiv: șofranul conține 5-hidroxitriptofan, care stimulează fluxul sanguin către creier și produce serotonina, care îmbunătățește starea de spirit, reduce depresia și anxietatea.
3. Proprietăți digestive: șofranul îmbunătățește circulația sângelui în sistemul digestiv, membranelor stomacului și colonului, calmând aciditatea și colicele gastro-intestinale. Șofranul este considerat un purificator al sângelui și anticonvulsiv.
4. Menține sănătatea inimii: potasiu ajută la menținerea tensiunii arteriale și ține la distanță bolile de inimă.Antioxidanții din șofran ajută la scăderea colesterolului și a trigliceridelor. Crocetina ajută la reducerea lipoproteinelor din fluxul sanguin, ajută la oxigenare și circulația sângelui și elimină plăcile arteriale de pe artere prevenind ateroscleroza.
5. Luptă împotriva anemiei: prezența fierului în șofran este importantă în formarea hemoglobinei și este un co-factor în producerea de globule roșii.
6. Tratează acnee și petele: conținutul antifungic și anti-bacterian din șofran îl face eficient în tratarea acneei, petelor și punctelor negre și împrospătează pielea obosită, șterge cearcănele de sub ochi, exfoliază pielea, stimulează circulația sângelui și previne ridurile.
7. Combate căderea părului: șofranul, amestecat cu lemnul dulce și laptele și aplict pe porțiunile fără păr combate alopecia și stimulează creșterea părului.
8. Afrodisiac: șofranul stimulează vitalitatea masculină, intervine în vindecarea impotenței, ejaculării precoce, disfuncțiilor erectile, intervine în menținerea unei vieți sexuale sănătoase.
9. Imbunătățește respirația: șofranul este utilizat în tratamentul astmului, tusei, tusei convulsive (măgărească) precum și ca expectorant. Șofranul ajută la curățarea căilor respiratorii înguste și reduce inflamația plămânilor, prevenirea și reducerea unui atac de astm sever.

Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading
?> ?> ?>