Otet Balsamic PONTEVECCHIO di Modena IGP - 100% NATURAL - 2 ANI - 250 ml | FeelOlio

Otet Balsamic PONTEVECCHIO di Modena IGP – 100% NATURAL – 2 ANI – 250 ml

100 % NATURAL, 6 % aciditate, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI, FARA CARAMEL

Certificat de Comisia de autorizare/recunoastere IGP (Protected Geographical Identification)

Oţetul balsamic de Modena este produs prin acidificarea mustului de struguri concentrat şi/sau a mustului de struguri fiert cu ajutorul coloniilor bacteriene, adăugând oţet de vin, după care produsul este lăsat la învechit în butoaie de lemn. Pregătirea diferitelor tipuri de oţet balsamic de Modena și de oţet balsamic de Modena învechit are loc în rezervoare inoxidabile AISI316. Apoi, cu ajutorul conductelor şi al unei pompe, oțetul este transferat pentru învechire în butoaie, amplasate într-o clădire din apropiere, unde este lăsat până la termenul stabilit în specificaţii. Ulterior, este transferat în rezervoarele de depozitare şi, după aprobarea de către organismul de control (CSQA), este ambalat pe linia de îmbuteliere, în mod automat, sau pe mașina de umplere manuală (pentru cele mai valoroase tipuri de oțet). Toate sticlele sunt noi şi se protejează cu folie de plastic încă de la momentul fabricării sticlei. Sticlele umplute sunt apoi închise etanș şi transferate în încăperea alăturată în vederea ambalării.

31.00 lei TVA inclus

Cod Produs: SE125 Categorie:
  • Caracteristici
  • Recenzii (0)
  • Regiune de provenienta
Aspect

limpede si stralucitor

Miros

caracteristic, persistent, intens și delicat, plăcut acetic

Gust

dulce acrișor, echilibrat, plăcut şi caracteristic

Ingrediente

Oţet de vin şi must de struguri fiert

Despre producator

Az. Agricola Leonardi Giovanni este un producator de aceto balsamico cu traditie, incepand in 1871 in Modena. Aceto balsamico este pregătit cu o cantitate semnificativă de must fiert din struguri atent selecționați, învechit în butoaie antice de stejar și castan, ajunge la un echilibru armonios de parfumuri intense, fiind cum nu se poate mai bun pentru a condimenta peștele și carnea; este indispensabil în asociere cu legumele proaspăt culese.

Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading
?> ?> ?>