Cartea perfecta cu retete a Ioanei Macoveiciuc - "Mami, e gata?" | FeelOlio
-38%

Cartea perfecta cu retete a Ioanei Macoveiciuc – „Mami, e gata?”

Autori: Ioana Chicet Macoveiciuc si Lavinia Trifan

PrezentareMami, e gata? este o carte cu aventuri haioase in bucatarie, cu un personaj deja cunoscut copiilor si parintilor, Ema din Te iubesc orice-ai face, si cu fratele ei mai mic, Eric. Impreuna cu mama si cu tata, Ema si Eric pregatesc tot felul de mancaruri sanatoase si delicioase, iar episoadele haioase sunt nelipsite. Mici accidente cu faina, fructe care sunt devorate inainte de a ajunge in placinta, cuvinte stalcite, lectii de viata, multa joaca si iubire, plus 11 retete simple si sanatoase de pregatit in familie, acesta este cuprinsul acestei carti. Pe scurt, o multume de hohote de ras impreuna pentru un timp de calitate cu mami si tati !

Cartea este avizata de Mihaela Bilic, medic nutritionist: “Acesta carte minunata poate fi un sprijin si o bucurie pentru orice mama. Veti gasi in ea retete delicioase, desene savuroase si povesti cu gust, pentru ca autoarea este nu numai o mama daruita cu har si o bucatareasa iscusita, dar si o povestitoare desavarsita.

Primiti-o in casa si la masa voastra, va va incanta sufletul ! Pofta buna la crescut copii sanatosi si fericiti…”

Produs publicat in 2016 de DPH
Data aparitiei: Octombrie 2016
Format: 250X250
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 48
ISBN: 978-606-683-415-5

39.00 lei 24.00 lei TVA inclus

Cod Produs: CA01 Categorie:
  • Caracteristici
  • Recenzii (0)
  • Regiune de provenienta

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/feelolio/public_html/wp-content/themes/arw-leka/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 34
Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading
?> ?> ?>