Crema de pomodorini(rosii cherry) RED PASSION - DE CARLO - 100 gr | FeelOlio

Crema de pomodorini(rosii cherry) RED PASSION – DE CARLO – 100 gr

Availability: Stoc epuizat

Recomandat pentru prepararea bruschetelor gustoase, sandwich-uri, hamburgerului italian, paste, risotto, pizza, sau la acompaniamentul de brânzeturi moi sau tari și tot felul de produse din carne.

16.00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Cod Produs: SE04 Categorie:
  • Caracteristici
  • Recenzii (0)
  • Regiune de provenienta
Regiunea

Puglia

Volum

100 gr

Zona productie

Bitritto, Puglia

Ingrediente

roşii cherry 67%, ulei de măsline extravirgin produs de societatea agricolă De Carlo 25%, capere 3%, usturoi, sare, ardei iute.

Despre producator

De Carlo este cel mai vechi producător de ulei de măsline extravirgin din Puglia și unul dintre cei mai vechi din Italia. Măslinele sunt o trăsătură distinctivă în peisajul acestei regiuni cu vedere la Marea Adriatică și la Marea Ionică. Kilometri și kilometri de teren sunt întrebuinţaţi exclusiv pentru producția de măsline, cu trunchiuri răsucite de măslini ridicându-se din pământul roșu și frunze argintii strălucind înspre cerul albastru. Aici se găseşte ferma De Carlo, înconjurată de măslini, la numai 10 km de Bari. Este un peisaj fascinant, care combină frumusețea de netăgăduit a copacilor străvechi cu munca anevoioasă necesară pentru cultivarea lor; într-adevăr, această muncă anevoioasă este evidentă în zidurile din piatră care separă moșiile. Mărturii ale moştenirii de către familia De Carlo a magnificilor măslini cultivaţi pe plantaţiile lor pot fi găsite în cele mai vechi documente în arhivele din Bitritto.

Producator

De Carlo

Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading
?> ?> ?>