Lămâie cu ulei de măsline, un remediu precum un pumn de medicamente

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zeama de lămâie și uleiul de măsline fac minuni împreună. Acest remediu este folosit din timpuri străvechi mai ales în țările cu deschidere la Marea Mediterană.

Lămâie cu ulei de măsline, un remediu precum un pumn de medicamente
Dacă te-ai întrebat până acum de ce oamenii care locuiesc în zonele mediteraneene sunt mai longevivi decât est-europeni, acest remediu poate fi explicația. Mixtura de zeamă de lămâie și ulei de măsline este excelentă pentru durerile de cap, constipație și artrită, printre altele.
Ai nevoie de 50 de mililitri de zeamă de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline. Amestecă-le bine și pune-le la rece. Această licoare miraculoasă poate fi consumată în orice moment al zilei când simți extenuarea. Stimulează energia pe tot parcursul zilei și curăță organismul de toxine.

Multă vreme, în Grecia și Roma Antică, uleiul de măsline era mai valoros decât aurul. Acesta conține acizi grași sănătoși care scad nivelul colesterolului rău din sânge și ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare și inclusiv a cancerului. Previne oxidarea celulară și regenerează celulele de la prima înghițire.

Dacă nu poți consuma această mixtură ca atare, poți folosi ingredientele în salate. Lămâia naturală conține vitaminele B și C, flavonoide, proteine și minerale.
Remediul ajută la constipație, iar antioxidanții din aceste două ingrediente stimulează circulația sângelui și oferă proprietăți excelente de vindecare și prevenire a afecțiunilor cardiovasculare ușoare, în stadiile incipiente. Uleiul de măsline, în combinație cu lămâia, detoxifică ficatul, vezica biliară și rinichii. Este un remediu bun pentru prevenirea depunerii pietrelor la rinichi.

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.