Gennaro’s spaghetti alla puttanesca

Ingrediente

– 400 g spaghetti sau penne(le gasiti aici http://www.feelolio.ro/…/specialitati/paste-spaghettoni.html)
– ulei de masline extravirgin FeelOlio
– 4 catei usturoi usor striviti
– 3 anchoa file
– 2 ardei iuti, tocati marunt(la alegere)
– o mana de masline negre fara samburi sau crema de masline negre(aici:http://www.feelolio.ro/shop-onli…/…/crema-masline-negre.html)
– 2 maini pline cu rosii decojite si busuioc proaspat(aici:http://www.feelolio.ro/shop-on…/conserve/pomodorini-sos.html)
– parmezan – pentru final

Fierbeti pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe eticheta.
Intre timp, puneti la foc mediu o tigaie cu ulei de masline extravirgin impreuna cu usturoiul.
Turnati maslinele si file-ul de anchoa si lasati-le 2 min pana cand usturoiul devine usor galben. Puneti rosiile in tigaie si sosul din borcan sau o masura de apa. Lasati totul sa fiarba 3-4 min pana cand sosul incepe sa scada usor.
Scurgeti pastele si puneti-le in tigaie impreuna cu busuiocul. Dupa 2 minute puteti servi cu parmezan proaspat ras :)

Un weekend minunat va dorim !

Sursa:www.jamieoliver.com