De ce să organizezi la birou o degustare cu uleiuri de măsline adevărate ?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

100% din rata absenteismului este datorată problemelor de sănătate ale angajaţilor. Chiar și așa, doar jumătate dintre companiile care oferă activități de well-being aleg să implementeze proiecte și activități pe teme de dietă şi nutriţie, arată un studiu efectuat de Dynamic HR în anul 2016. În ultimul timp am observat o deschidere mai mare spre alimentația sănătoasă și ne dorim să venim în întâmpinarea ta cu informații, astfel că vom organiza degustări de uleiuri de măsline, în format de mini-ateliere de 2 ore, în companiile care vor dori să le ofere echipelor o asemenea experiență.

Credeți că un angajator se poate implica în viața echilibrată a angajatului? Dacă da, cum ar putea să o facă?

Angajatorul are pârghiile prin care poate să genereze și să influențeze pozitiv această armonizare sau acest echilibru. … Consider ca activitatea de la locul de munca și performanța sunt extrem de mult influențate de calitatea vieții angajatului.

Oana Ciobanu, HR Manager

De ce o degustare la birou?

Alături de subiecte precum sport, relaxare sau implicare în comunitate, nutriția (alimentația sănătoasă) joacă un rol important în proiectele de well-being din companii.  În sprijinul acestor programe și pentru că știm că lipsa de timp e adesea o piedică, venim la tine la birou cu un concept de mini-atelier mediteranean, în care să puteți testa și afla de la specialiști informații despre uleiuri de măsline originale, provenite de la furnizori bio-certificați, atent selecționați, care produc uleiul de măsline în conformitate cu cele mai stricte standarde ecologice și de calitate.

Având experiența unor povești care au schimbat în bine multe vieți, considerăm că uleiul de măsline este un simbol al bunelor tendințe alimentare și al dietelor sănătoase și te încurajăm să afli despre beneficiile utilizării lui. Scopul nostru este să informăm și să arătăm cum îl poți deosebi pe cel adevărat de cel contrafăcut din supermarketuri.

Ne-ar bucura ca pentru 2 ore Casual Friday sau Pizza Day să poată lua forma acestui atelier inedit. Dacă nu mergi tu la Mediterana, vine Mediterana la tine.

De ce o degustare de ulei de măsline?

Dieta mediteraneeană ne-a demonstrat că uleiul de măsline, bogat în grăsimi bune, este ideal pentru o alimentaţie sănătoasă. Dacă mâncăm sănătos, creierul e fericit.

În primul rând, când vorbim despre ulei de măsline, este extrem de important să folosim un ulei adevărat. În Europa, peste 70% din uleiul care ajunge pe rafturile supermarketurilor este contrafacut. De aceea, în acest atelier vrem să te ajutăm să recunoști și să alegi cel mai bun ulei de măsline, să citești etichetele astfel încât vei putea să cauți și să-l alegi mai ușor. Cu noi vei afla cum să-l alegi, care sunt câteva din beneficiile utilizării lui și câteva din rețetele pe care le poți prepara dimineața când nu e timp prea mult sau seara când te întorci obosit de la serviciu.

Ne dorim să promovăm patrimoniul gourmet al Italiei, locul de unde provin produsele noastre și ne bucurăm să putem să împărtășm cu iubitorii de gusturi rafinate uleiuri de măsline premiate, premium, greu sau chiar imposibil de găsit pe piața din România. Producătorii uleiurilor noastre de măsline sunt partenerii noștri de încredere, care ne-au primit în fermele și în familiile lor, pentru a le cunoaște povestea. Vrem să aveți parte și voi de aceeași deschidere și încredere, să-i cunoașteți prin intermediul nostru și să vă asigurăm de calitatea uleiului pe care îl produc.

Alimentația ta și a colegilor de echipă este importantă. Hai să organizăm împreună acest mini-atelier și  îți vom povesti mai multe despre cum contribuie uleiul de măsline la eforturile pentru o viață mai sănătoasă.

Avem nevoie de o masă încăpătoare sau de un desk la receptia companiei dvs și o echipă de curioși în pauză. :) Noi aducem restul: uleiuri de măsline, pâinea buna, crème si oteturi balsamice di Modena, ciocolata artizanala fara gluten sau E-uri, roșiile din grădina Verde Bun, trufe, idei de cadouri cu ulei de măsline, informații și multe alte surprize sănătoase și gustoase.

P.S. Pe 15 și 16 septembrie vom fi în București. Scrie-ne, venim cu bucurie și la tine la birou :)

Ne puteti scrie pe office@feelolio.ro, eliza.durac@feelolio.ro sau tel +40 740 795 277

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.