Cum să investești în sănătatea ta? Aceeași sumă, alegeri sănătoase

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Știm că ești atent la bani și ai obiective financiare clare, și noi suntem la fel. Ai grijă mereu să nu cheltui mai mult decât este necesar, în special pe mâncare, însă poți să faci mai mult decât atât. Să cheltui banii în mod inteligent.

Dacă nu înțelegi de ce abordăm tocmai noi acest subiect, ei bine, avem de ce. I-am auzit pe mulți spunând că nu cumpără un ulei de măsline de calitate pentru că este prea scump, iar nevoia/tentația de a economisi este mare. Îți propunem să abordezi puțin altfel lucrurile, în avantajul tău.

Aceeași sumă, alegeri sănătoase

Să spunem că ai la îndemână 59 de lei. Ce poți face cu această sumă:

  • mergi o singură dată la o cafea și o prăjitură cu un prieten
  • cumperi două bilete și o pungă de popcorn pentru un film la cinema
  • îi dai pe două s…..orma (sau doi hamburgeri, pentru diversitate) și două sucuri acidulate la fast-foodul de renume din cel mai apropiat centru comercial

Toate sunt modalități ademenitoare de a cheltui 59 de lei și, din când în când, poate că am putea să alegem una dintre opțiunile de mai sus – banii se vor evapora rapid, iar noi rămânem cu amintirea lor și durerea de stomac, dar plăcerile vinovate au și ele rostul lor.

Însă aceeași 59 de lei îi poți cheltui mai eficient pe o sticlă de ulei de măsline, atât costă una în shop-ul nostru. Te vei bucura de sticlă o lună întreagă, iar odată cu ea cumperi toate beneficiile uleiului de măsline de care vei profita toată viața:

  • conține antioxidanți buni pentru inima, pielea și părul tău
  • este o sursă nutrițională extraordinară pentru copii
  • reduce riscul de depresie
  • are vitamine din plin care îți dau energie și poftă de viață
  • polifenolii din compoziție îți stimulează memoria, etc.

În plus, uleiul de măsline este viață, dialog, cultură, plăcere, un mod de trai, o adevărată investiție în sănătatea ta! Îți va oferi o grămadă de seri memorabile, cu salate aromate și paste gătite rapid după serviciu, dar pline de savoare. Te va determina să fii mai responsabil cu tine și cu cei din jur și să mănânci mai corect. Unul dintre multiplele aspecte frumoase ale unui ulei de măsline de calitate este că nu îți permite să te plictisești, este într-o continuă evoluție, în funcție de clima din regiunea de unde a fost cultivat, de soiul de maslină, de combinația fabuloasă de soiuri de masline folosite pentru un blend de excepție. Așa cum ar trebui să fie și viața ta.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.