Cercetătorii au concluzionat: prăjirea cu ulei de măsline este sigură !

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cercetătorii au concluzionat: prăjirea cu ulei de măsline este sigură !
Rezultatele cercetarilor ne asigura că prăjirea cu ulei de măsline nu este mai dăunătoare decât utilizarea altor uleiuri și poate fi chiar o opțiunea mai sigură.

Cercetătorii de la Universitatea din Spania au studiat uleiurile de măsline, floarea soarelui și din semințe de in privind conținutul lor de aldehidă după încălzirea lor la 190 ℃.

Este o credință larg răspândită că prăjirea în ulei vegetal poate fi nesănătoasă din cauza produselor chimice toxice (numite aldehide) produse în acest proces. Aldehidele sunt compuși organici care conțin o dublă legătură carbon-oxigen, care se formează în mod natural în corpul uman în cantități mici. Consumul unui exces de aldehide este considerat a contribui la simptomele bolilor precum diabetul.
Concluzia
Comparând rezultatele, este sigur să spunem că uleiul de măsline este de fapt cea mai bună opțiune pentru prăjire.

Sursa: https://www.oliveoiltimes.com/…/researchers-conclude…/57752…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.