Blog | FeelOlio

Fisticul sicilian “Pistacchio Verde di Bronte”

Comisia europeana a inregistrat in data de 14 ianuarie 2010 denumirea de origine protejata „PISTACCHIO VERDE DI BRONTE” (DOP) Fisticul conţine proteine, 62% lipide, carbohidraţi, minerale de calciu, magneziu,

Back to school !!!

Va sugeram cateva produse de pus pe lista: - Ulei de Masline Extravirgin http://www.feelolio.ro/…/ulei-de-masline-extravirgin-monocu… sau http://www.feelolio.ro/…/ulei-de-masline-extravirgin-grand-… sau http://www.feelolio.ro/…/ulei-de-masline-extravirgin-biolog… sau http://www.feelolio.ro/…/crema-de-alune-de-padure-din-sicil… si O crema de masline pentru micul dejun http://www.feelolio.ro/…/crema-de-masline-verzi-nocellara-d… sau http://www.feelolio.ro/… si O pizza, un rissoto bun, paste rapide, lasagna.... http://www.feelolio.ro/…/faina-de-grau-grano-tenerograu-moa… http://www.feelolio.ro/… http://www.feelolio.ro/magazin/orez-carnaroli-500-gr http://www.feelolio.ro/?s=pesto&post_type=product si Pentru paste sau sandwich-uri cu

Otetul balsamic, elixirul dietei mediteraneene

Gasiti la noi CEL MAI BUN ACETO BALSAMICO, 100 % NATURAL, FARA CONSERVANTI, FARA COLORANTI IDEAL pentru salate, peste, legume pe gratar, cartofi, orez, deserturi, somon, gratar, branzeturi, bruschette, sosuri,
Acest mesaj se va inchide peste 20 s
Ajax Loading